vebinar drzavna revizorska institucija vebinar drzavna revizorska institucija

Besplatni vebinar
Praksa Državne revizorske institucije
1. decembar 2023.

vebinar drzavna revizorska institucija

Institut za ekonomiju i pravo Vas poziva na vebinar koji je posvećen praksi Državne revizorske institucije u kontroli korisnika javnih sredstava.

Cilj nam je da dugogodišnje iskustvo u ovoj materiji podelimo sa učesnicima kroz praktičan i jasan pristup u rešavanju svih nedoumica koje imate u okviru tema koje su predviđene na vebinaru.

Vebinar je besplatan za pretplatnike na naše časopise za 2023. godinu i sjajna je prilika da o ovim temama porazgovarate sa našim predavačem i dobijete odgovore na sva pitanja koja imate.

Vebinar je besplatan i za one koji do održavanja vebinara odluče da se pretplate na časopise “Javne nabavke – primena u praksi” i “Prosvetni informator” za 2024. godinu, u skladu sa uslovima odabranog paketa pretplate.

Svoja pitanja možete poslati mejlom na office@iep.rs do 30. novembra 2023. godine. Blagovremeno poslata pitanja će imati prednost pri odgovaranju. Takođe Vas molimo da u mejlu obezbedite i kontakt mejl i/ili broj telefona kako bi odgovor dobili na isti način, kao i da bismo imali mogućnost komunikacije ukoliko je potrebno dopuniti pitanje dokumentacijom.

Vebinar je namenjen svim korisnicima javnih sredstava.

Agenda

Petak, 1. decembar 2023.

10.00 – 11.00: Registracija i prijava učesnika na sistem
11.00: Početak rada

11.00 – 12.30
dr Duško Pejović,
Generalni državni revizor, Predsednik Državne revizorske institucije
Praksa Državne revizorske institucije
– Priprema za izradu završnog računa
– Popis
– Javne nabavke
– I ostale aktuelnosti

12.30 – 13.00: Pauza

13.00 – 15.00
dr Duško Pejović,
Generalni državni revizor, Predsednik Državne revizorske institucije

Praksa Državne revizorske institucije
– Priprema za izradu završnog računa
– Popis
– Javne nabavke
– I ostale aktuelnosti

*Organizator zadržava pravo izmene predavača i rasporeda

Slike predavaca Dusko 1

Predavač

dr Duško Pejović

Ima više od 30 godina radnog staža, od čega u računovodstvu i finansijama državnih preduzeća preko devet godina, kao direktor državnih preduzeća osam godina, u reviziji javnog sektora Republike Srpske blizu osam godina. U Državnoj revizorskoj instituciji Republike Srbije počinje da radi krajem 2010. godine kao ovlašćeni državni revizor. Funkciju vrhovnog državnog revizora i rukovodioca Sektora za reviziju budžeta lokalnih vlasti obavljao je od 2012. do 2018. godine, a 25. aprila 2018. godine izabran je na funkciju predsednika Saveta Državne revizorske institucije od strane Narodne skupštine Republike Srbije, ujedno obavljajući nadležnosti generalnog državnog revizora i rukovodioca Institucije.

vebinar drzavna revizorska institucija

Prijatelji savetovanja

Tate 1
Vinarija 1
Winterhalter 1

Elektronska prijava

    Sva polja su obavezna.

    Pogledajte još naših savetovanja i seminara