Javne nabavke Konsultantske usluge KONSULTANTSKE USLUGE Saznajte više iep SEMINARI I SAVETOVANJA Saznajte više iep IZDAVAŠTVO Saznajte više Časopis "Prosvetni informator" Časopis "Javne nabavke - primena u praksi"

Konsultantske usluge – jedan od tri stuba naše kuće.

Institut za ekonomiju i pravo je prisutan u oblasti javnih nabavki još od prvog Zakona o javnim nabavkama iz 2002. godine. Tokom godina, organizovali smo veliki broj seminara, savetovanja i obuka na temu Zakona o javnim nabavkama. Posebno smo ponosni na činjenicu da na našim stručnim skupovima kroz dijalog učesnika i predavača održavamo snažan kontakt sa naručiocima i ponuđačima i njihovim problemima u primeni Zakona o javnim nabavkama.

Kao izdavačka kuća, objavili smo veliki broj stručnih publikacija na temu Zakona o javnim nabavkama. Verovatno najpoznatije naše izdanje jeste knjiga “Javne nabavke u Republici Srbiji” koje je doživelo preko 20 izdanja. Knjiga i danas postoji, napreduje i razvija se uporedo sa oblašću javnih nabavki u našoj zemlji. Ako su tema javne nabavke konsultantske usluge se prirodno nadovezuju na ono što radimo.

Konsultantske usluge su posao za čitav tim

Naš konsultantski tim, sastavljen je od najboljih stručnjaka u zemlji koji pokrivaju sve aspekte Zakona o javnim nabavkama. Dugogodišnja uspešna saradnja sa svim relevantnim institucijama u oblasti javnih nabavki (Ministarstvo finansija, Kancelarija za javne nabavke, Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, telima za centralizovane nabavke), ali i sa međunarodnim institucijama kao što je Evropska banka za obnovu i razvoj. Javne nabavke Konsultantske usluge

Naš konsultantski tim čine sertifikovani službenici za javne nabavke sa dugogodišnjim iskustvom u sprovođenju postupaka javnih nabavki u različitim oblastima. Javne nabavke Konsultantske usluge

Konsultantske usluge po meri klijenta

Procenat učešća javnih nabavki u BDP-u evropskih država (14%), kao i činjenica da postoje studijski programi javnih nabavki govore da su javne nabavke složen posao koji zahteva stručnosti i iskustvo. Takođe, javne nabavke su multidisiplinarne u svojoj suštini. Nije dovoljno biti samo pravnik ili samo ekonomista, potrebna su i dodatna znanja iz drugih oblasti.

Zašto ovaj oblik konsaltinga? Javne nabavke Konsultantske usluge

Ako je u velikim sistemima moguće posvetiti celo jedno odeljenje javnim nabavkama, kod srednjih ili manjih naručilaca i ponuđača to jednostavno nije moguće. Ili nema adekvatnog ekonomskog opravdanja. Čest je slučaj i da se veliki sistemi odlučuju da outsource-uju poslove javnih nabavki i angažuju konsultante. Zašto? Zato što obučavanje čitave jedne službe traje dugo i zahteva kompleksne promene u organizaciji, dok im angažovanje konsultantske kuće omogućava da svoje resurse fokusiraju na osnovnu delatnost i unapređenja u okviru nje. Kada su u pitanju javne nabavke konsultantske usluge su svakako opcija na koju treba obratiti pažnju.

Šta mi nudimo?

Institut za ekonomiju i pravo pripremio je ponude za konsultantske usluge koje su pažljivo prilagođene potrebama naručilaca i ponuđača. Javne nabavke Konsultantske usluge Konsultantske usluge

Takođe, posebno smo izdvojili ustanove obrazovanja i vaspitanja ceneći njihovu specifičnost. Odaberite segment koji odgovara Vašim potrebama. Javne nabavke Konsultantske usluge Konsultantske usluge

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Naši zaposleni će Vam ubrzo odgovoriti.

Kontakt osoba za konsultantske usluge
Staff-Milos Knezevic
Miloš Knežević
Izvršni direktor
065 8019 552

Javne nabavke - primena u praksi

Specijalizovani časopis posvećen oblasti javnih nabavki

Prosvetni informator

Specijalizovani časopis koji prati aktuelnosti u sistemu obrazovanja i vaspitanja, kako u pitanjima normative i rukovođenja tako i u pedagoškim pitanjima.

SEMINARI > SAVETOVANJA > OBUKE > STRUČNI SKUPOVI