Press

Institut za ekonomiju i pravo uspešno je održao još jednu tradicionalnu akreditovanu konferenciju "Vaspitni rad u domovima učenika srednjih škola Republike Srbije" od 14. do 17. marta 2024, u Vrnjačkoj Banji.
Ishrana u domovima učenika i studenata, školama i predškolskim ustanovama
27-30. jun 2023.
Hotel “Park”, Ivanjica
Državni sekretar u Ministarstvu finansija, Miloš Medenica je u Petrovcu dodijelio sertifikate polaznicima dvodnevnog seminara i vebinara na temu izmjena i dopuna Zakona o javnim nabavkama i naglasio važnost interesovanja za tu oblast
Institut za ekonomiju i pravo uspešno je održao još jednu tradicionalnu akreditovanu konferenciju "Vaspitni rad u domovima učenika srednjih škola Republike Srbije" od 6. do 9. oktobra 2022, u Vrnjačkoj Banji.
Ministar Damjanović je danas otvorio regionalnu konferenciju "Javne nabavke - primjena u praksi - iskustva iz regiona" koja se održava u Bečićima, u organizaciji Instituta za ekonomiju i pravo, u saradnji sa Kancelarijom za javne nabavke Srbije i Ministarstvom finansija Crne Gore
Reportaža Televizije Vrnjačka Banja o savetovanju održanom u Vrnjačkoj Banji od 19. do 22. maja 2021.
Reportaža radio-televizije Bor o savetovanju "Kontrola Državne revizorske institucije, budžetska kontrola i prikaz novog Zakona o javnim nabavkama", održanom na Borskom jezeru od 17. do 20. aprila 2019.
Reportaža o savetovanju "Predlog novog Zakona o javnim nabavkama i praksa Republičke komisije za zaštitu prava",
održanom na Paliću 23. maja 2018.
Reportaža RTV Vojvodina o savetovanju "Predlog novog Zakona o javnim nabavkama i praksa Republičke komisije za zaštitu prava", održanom na Paliću 23. maja 2018.
Reportaža radio televizije Bor o savetovanju "Pripreme za početak školske 2017-2018. godine", održanom na Borskom jezeru od 24. do 27. avgusta 2017.
Reportaža televizije YuEco o savetovanju "Javne nabavke u Republici Srbiji",
održanom na Paliću od 24. do 27. avgusta 2016.
Reportaža televizije Studio B o savetovanju "Aktuelnosti u ustanovama obrazovanja i vaspitanja" u studentskom odmaralištu "Radojka Lakić" na Avali, Beograd
Reportaža o savetovanju "Aktuelnosti u ustanovama obrazovanja i vaspitanja" u studentskom odmaralištu "Radojka Lakić" na Avali, Beograd
Reportaža Regionalne televizije Bor o savetovanju "Javne nabavke u Republici Srbiji" na Borskom jezeru
Reportaža Regionalne televizije Bor u centralnom Dnevniku o akreditovanoj konferenciji Instituta za ekonomiju i pravo "Vaspitni rad u domovima učenika srednjih škola Republike Srbije"
Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Naši zaposleni će Vam ubrzo odgovoriti.

Javne nabavke - primena u praksi

Specijalizovani časopis posvećen oblasti javnih nabavki

Prosvetni informator

Specijalizovani časopis koji prati aktuelnosti u sistemu obrazovanja i vaspitanja, kako u pitanjima normative i rukovođenja tako i u pedagoškim pitanjima.

Pogledajte naše stručne skupove