Press

Reportaža Televizije Vrnjačka Banja o savetovanju održanom u Vrnjačkoj Banji od 19. do 22. maja 2021.
Savetovanje "Kontrola Državne revizorske institucije u visokoškolskim ustanovama u Srbiji - značaj i uočene nepravilnosti koje smo organizovali u saradnji sa Konferencijom Univerziteta Srbije - KONUS u svečanoj sali Univerziteta u Beogradu, 5. jula 2019.
Reportaža radio-televizije Bor o savetovanju "Kontrola Državne revizorske institucije, budžetska kontrola i prikaz novog Zakona o javnim nabavkama", održanom na Borskom jezeru od 17. do 20. aprila 2019.
Reportaža o savetovanju "Predlog novog Zakona o javnim nabavkama i praksa Republičke komisije za zaštitu prava",
održanom na Paliću 23. maja 2018.
Reportaža RTV Vojvodina o savetovanju "Predlog novog Zakona o javnim nabavkama i praksa Republičke komisije za zaštitu prava", održanom na Paliću 23. maja 2018.
Reportaža radio televizije Bor o savetovanju "Pripreme za početak školske 2017-2018. godine", održanom na Borskom jezeru od 24. do 27. avgusta 2017.
Reportaža televizije YuEco o savetovanju "Javne nabavke u Republici Srbiji",
održanom na Paliću od 24. do 27. avgusta 2016.
Reportaža televizije Studio B o savetovanju "Aktuelnosti u ustanovama obrazovanja i vaspitanja" u studentskom odmaralištu "Radojka Lakić" na Avali, Beograd
Reportaža o savetovanju "Aktuelnosti u ustanovama obrazovanja i vaspitanja" u studentskom odmaralištu "Radojka Lakić" na Avali, Beograd
Reportaža Regionalne televizije Bor o savetovanju "Javne nabavke u Republici Srbiji" na Borskom jezeru
Reportaža Regionalne televizije Bor u centralnom Dnevniku o akreditovanoj konferenciji Instituta za ekonomiju i pravo "Vaspitni rad u domovima učenika srednjih škola Republike Srbije"
Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Naši zaposleni će Vam ubrzo odgovoriti.

Javne nabavke - primena u praksi

Specijalizovani časopis posvećen oblasti javnih nabavki

Prosvetni informator

Specijalizovani časopis koji prati aktuelnosti u sistemu obrazovanja i vaspitanja, kako u pitanjima normative i rukovođenja tako i u pedagoškim pitanjima.

Pogledajte naše stručne skupove