Stalno stručno usavršavanje nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika

SSU-knjiga-1

Oblast: Obrazovanje i vaspitanje

Format: 100X200

Broj strana: 100

Pismo: Ćirilica

Jezik: Srpski

Povez: Mek

Godina izdanja: 2022.

Stalno stručno usavršavanje odavno nije novina u profesionalnom razvoju zaposlenih u ustanovama obrazovanja i vaspitanja. Donošenjem novog pravilnika, stavljen je van snage Pravilnik o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika koji je objavljen u “Službenom glasniku RS”, br. 81/2017 i 48/2018.

Pravilnikom se utvrđuje način funkcionisanja sistema stalnog stručnog usavršavanja u okviru profesionalnog razvoja zaposlenih na poslovima obrazovanja i vaspitanja u ustanovama obrazovanja i vaspitanja.

Ovim pravilnikom se takođe utvrđuju i druga pitanja od značaja za razvoj sistema stalnog stručnog usavršavanja. Obavezni deo profesionalnog razvoja je stručno usavršavanje, koje se ostvaruje kroz različite aktivnosti koje su definisane ovim pravilnikom. Razvoj karijere napredovanjem u određeno zvanje čini sastavni deo profesionalnog napredovanja zaposlenih na poslovima obrazovanja i vaspitanja. stalno stručno usavršavanje

Naša brošura napisana je sa idejom da Vam o ovoj temi pruži sve potrebne informacije i tumaćenja na jednom mestu u kompaktnom formatu.

stalno stručno usavršavanje

Elektronska narudžbenica

    Pogledajte još naših izdanja