Ishrana u domovima učenika i studenata
maj-jun 2021.
Vrnjačka Banja

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Naši zaposleni će Vam ubrzo odgovoriti.

Institut za ekonomiju i pravo organizuje seminar posvećen pitanjima ishrane u ustanovama učeničkog i studentskog standarda, sa posebnim osvrtom na praktičan deo u okviru koga će učesnici imati prilike da uživo vide primere i praktičnu primenu tema ovog seminara.

Seminar je namenjen: direktorima, šefovima kuhinja, kuvarima, nutricionistima i drugom osoblju zaposlenim u kuhinjama, službenicima za javne nabavke kao i vaspitačima u domovima učenika.

Pitanje ishrane u domovima učenika i studenata je kompleksno i važno pitanje koje prožima mnoge aspekte funkcionisanja doma, od zdravog obroka za svakog učenika pa do ekonomskih pitanja kao što je nabavka namirnica, upravljanje opredeljenim sredstvima itd.

Tematski fokus će ovoga puta biti na istorijskom razvoju i savremenom pristupu ishrani učenika. Neizostavno, jedna od tema mora biti javna nabavka namirnica.

Kao i uvek do sada, drugi dan će biti posvećen radionici, odnosno treningu tokom kog će Prof. dr Milorad Vukić uz Vaše učešće prikazati pravilan postupak pripreme obroka. Ishrana u domovima učenika i studenata

Institut za ekonomiju i pravo će, kao društveno odgovorna kuća, učiniti svaki potreban napor da se ovaj skup održi u uslovima koji ne ugrožavaju zdravlje i bezbednost kako naših učesnika tako i naših najbližih, pre svega iz najugroženijih grupa.

U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije u vezi sa COVID-19 virusom, odnosno ukoliko ne budu postojali uslovi za bezbedno i zdravo održavanje skupa, Institut za ekonomiju i pravo će konferenciju ili odložiti ili održati online.

Elektronska prijava

    Sva polja su obavezna.

    Pogledajte još naših savetovanja i seminara