pripreme za početak školske godine

Besplatni vebinar
Krizne situacije – Reagovanje i postupanje
4. jul 2023.

017 Krizne situacije jun 2023 featured

Poštovani, Institut za ekonomiju i pravo organizuje besplatni vebinar pod nazivom “Krizne situacije – reagovanje i postupanje”.

Nakon tragičnih događaja s početka maja postalo je bolno jasno da naše društvo mora biti spremno čak i na ono što je do juče bilo nezamislivo. U želji da ostanemo dosledni svom sloganu “Prava podrška u pravom trenutku”, smatrali smo da moramo i mi nešto da učinimo. U dogovoru sa našim stručnim saradnicima, osmislili smo vebinar na koji Vas ovim putem pozivamo, a koji je posvećen reagovanju i postupanju u kriznim situacijama.

Cilj vebinara je da detaljno sagledamo mogućnosti reagovanja i postupanja u kriznim situacijama, kao i da u interaktivnoj atmosferi pronađemo odgovore na neka, ako ne i sva vaša pitanja i nedoumice.

Vebinar je besplatan. Tehnički kapaciteti nam ipak nameću određena ograničenja tako da Vas molimo da se na prvom mestu prijavljuju direktori, pomoćnici i zamenici direktora kao i zaposleni u PP službi koji bi posle mogli dalje da proslede informacije svojim kolegama. Dodatno, Institut za ekonomiju i pravo je spreman da materijal sa skupa prosledi svima koji su za to zainteresovani, a nije bilo mogućnosti da učestvuju.

Svoja pitanja možete poslati mejlom na office@iep.rs do 3. jula 2023. godine. Blagovremeno poslata pitanja će imati prednost pri odgovaranju.

Vebinar je namenjen direktorima, pomoćnicima i zamenicima direktora kao i zaposlenima u pedagoško-psihološkim službama u ustanovama obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji. 

Broj učesnika na vebinaru je ograničen brojem učesnika koje platforma za vebinar može da prihvati.

Agenda

Utorak, 4. juli.

09.00 – 10.00: Registracija učesnika / prijava na sistem

10.00 – 10.10
Pero Knežević
Institut za ekonomiju i pravo
Uvodna reč

10:10 – 11:30
Biljana Lajović
Institut za ekonomiju i pravo – Specijalista školske psihologije

Krizne situacije – reagovanje i postupanje

11.30 – 12.00: Pauza

12.00 – 13.30
Biljana Lajović
Institut za ekonomiju i pravo – Specijalista školske psihologije

Krizne situacije – reagovanje i postupanje

13.30 – 14.00
Biljana Lajović
Institut za ekonomiju i pravo – Specijalista školske psihologije

Pitanja i odgovori

*Organizator zadržava pravo izmene predavača i rasporeda

Slika 1 Biljana Lajovic

Predavač

Biljana Lajović

Biljana Lajović je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Završila je specijalističke studije iz obrazovne psihologije, na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Stekla je zvanje specijaliste školske psihologije i zvanje REBT psihoterapeutkinje. Radila je u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i vodila jedinicu za zaštitu od nasilja u okviru Ministarstva prosvete, nauke i tehnologije. Tokom dve decenije je radila kao školski psiholog u osnovnoj školi. Biljana Lajović je i dugogodišnji saradnik Instituta za ekonomiju i pravo kao predavač i autor brojnih tekstova za časopis “Prosvetni informator”, kao i brošure “Društveno-korisni odnosno humanitarni rad u ustanovama obrazovanja”.

Prijatelji savetovanja

Tate 1
Vinarija 1
Winterhalter 1

Elektronska prijava

    Sva polja su obavezna.

    Pogledajte još naših savetovanja i seminara