Dobrodošli…

Kako biste videli ovaj sadržaj, morate biti ulogovani.

 

 

Online seminari Instituta za ekonomiju i pravo su savremeni način da prisustvujete našim skupovima na daljinu. Ovaj model je prevashodno predviđen za one koji nemaju mogućnosti da fizički prisustvuju konkretnom skupu, a smatraju da je koristan. Naš tim će se postarati da ne propustite ništa od događanja u sali tokom trajanja predavanja. Trudićemo se da iskustvo praćenja online seminara učinimo onoliko bliskim fizičkom prisustvu koliko je to moguće. Primer jednog snimka možete pogledati ovde

 

Uz prenos uživo iz same sale, postoji i mogućnost da materijal namenjen učesnicima dobijete poštom i/ili preuzmete sa ove strane. Način dostavljanja materijala zavisi od vrste predviđenog materijala.

 

Elektronski seminari, odnosno online seminari nisu svemogući. Neki aspekti boravka na skupu su nezamenjivi usled tehničkih ograničenja. Tu najpre mislimo na dijalog i razmenu iskustava sa kolegama, što nije moguće preneti na ovaj način. U svim ostalim aspektima se trudimo da iskustva praćenja našeg seminara online približimo direktnom iskustvu koje biste imali da prisustvujete u sali. Upravo zato smo dodali i funkciju odloženog prenosa, tako da događanja sa skupa možete pregledati tokom istog dana, u vremenu koje odgovara Vašim obavezama.

 

Još jedna mogućnost koju smo dodali jeste da Vaša pitanja postavite mejlom i dobijete odgovore u terminu koji je za to predviđen agendom. I do sada je praksa naše kuće bila da na pitanja postavljena pisanim putem dobijete pisane odgovore. Sada smo to samo preneli na ovaj način održavanja stručnih skupova.

online seminari
Šta mi je potrebno za online seminar?

Sve što Vam je potrebno da pohađate naš online seminar jeste ispravan uređaj sa ispravnom internet konekcijom. Budući da naš sistem ne zavisi od konfiguracije Vašeg uređaja, ograničenja ovog tipa praktično ne postoje. Najjednostavnijim jezikom rečeno, ukoliko sa Vašeg uređaja možete da gledate YouTube, možete i naš prenos. Sistem nije ograničen samo na računare. Skupove možete pratiti i na tabletu ili telefonu, ukoliko veličina ekrana zadovoljava Vaše potrebe.

 

Ukoliko se ipak desi da iskusite tehničke probleme prilikom trajanja skupa, naša tehnička podrška Vam je na raspolaganju tokom trajanja celog online seminara. Tehničku podršku možete kontaktirati mejlom na podrska@iep.rs ili telefonom na 064/28-28-257.