Licenca za direktore škola i stalno stručno usavršavanje je brošura koja na malom prostoru donosi sve informacije koje su potrebne za obaveze koje propisuju:

Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

Pravilnik o programu obuke i polaganju ispita za licencu za direktora ustanove obrazovanja i vaspitanja

Pravilnik o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika.

Ovo izdanje ima za cilj da bude pouzdani podsetnik na Vašem stolu koji sadrži sve potrebne informacije u datoj oblasti. Prigodan format i pojašnjenja Srboljuba Timotijevića čine ovo izdanje vrednim pomoćnikom za sve zaposlene u ustanovama obrazovanja i vaspitanja. Naručite svoj primerak već danas.

Book cover picture

Licenca za direktore
Stalno stručno usavršavanje

Licenca za direktore škola stalno stručno usavršavanje

Princip stalnog stucnog usavršavanja odavno je usvojen. Od zaposlenih u ustanovama obrazovanja i vaspitanja se ocekuje da svoja znanja, veštine i kompetencije nadograđuju u skladu sa potrebama sistema.
U brošuri je, na malom prostoru, sadržano sve što treba da znate o licenci za direktore, kao i o stalnom strucnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitaca i strucnih saradnika.
Brošuru je priredio Srboljub Timotijevic. On je radni vek proveo u sistemu obrazovanja i vaspitanja, od škole do odgovornog mesta u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnloškog razvoja.
Ovo izdanje ima za cilj da bude pouzdani podsetnik na Vašem stolu. Sadrži sve potrebne informacije u datoj oblasti.

Ima više od petnaest godina, kada je prvi put u ZOSOV-u propisana obaveza obuke i polaganja ispita za direktora ustanove. Ministar je doneo Pravilnik o programu obuke i polaganju ispita za licencu za direktora ustanove obrazovanja i vaspitanja (“Službeni glasnik RS”, br. 63) od 17. avgusta 2018. Ovim Pravilnikom su konačno stvoreni uslovi da direktori ustanova ispune obavezu koja im je propisana još davne 2003. godine.

915,00 RSD
PDV uračunat